DE SERVICE IN THUISZORG EN MEDISCHE PEDICURE VAN VIVACARE

Verpleegkundige zorg aan huis

U kunt een beroep doen op thuisverpleging in tal van situaties. Wanneer u voor lange tijd verzorging nodig hebt om te herstellen van ziekte of ongeval. Of als u of een familielid al een dagje ouder wordt en hulp nodig hebt bij de dagelijkse verzorging. Kortom, als u gespecialiseerde verpleegkundige zorg aan huis nodig hebt, is een thuisverpleegster een slimme keuze. Als ervaren verpleegster beheers ik alle technieken om u gepast te verzorgen. Ook verpleegkundige in wond- en stomazorg.

Daarnaast bied ik ook een service in medische pedicure aan op afspraak in praktijk. Ik verzorg uw voeten en maak komaf met uw kwaaltjes zoals eelt, ingegroeide nagels of eksterogen. Op dit moment volg ik ook een opleiding semipermanente nagellak met So Polish. En vanaf juli 2019 open ik mijn eigen zaak in mijn nieuwe huis.

De combinatie van medische pedicure en gelish op afspraak in praktijk en verpleging aan huis is een sterke troef voor mijn klanten, die zo een volledig zorgpakket genieten in het comfort van hun eigen woning.

Waarvoor kunt u bij Vivacare terecht?

Vivacare biedt u een totaalpakket in verpleging aan huis. Ik verzeker u van warme zorg, waarbij u altijd op de eerste plaats komt. De beste zorgen én een luisterend oor, daarvoor kunt u bij mij terecht.

Nieuw: schoonheidsbehandelingen

wondzorg

medische pedicure

palliatieve zorg

stomazorg

behandelen van wratten met cryopen

Vanaf nu kan u ook voor volgende schoonheidsbehandeling bij ons terecht:

Gelnagels - Gelish

Gelaatsverzorging

schoonheidsbehandelingen
Vivacare
Vivacare
Vivacare
Vivacare
palliatieve zorg
1/1

Onze diensten